Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

με αποφαση δικαστικου συμβουλιου παυει η διωξη σε αυτους που κατηγορουνταν για τι καψιμο της Συναγωγης στα Χανια

Το κύρος της ελληνικής δικαιοσύνης θίγεται αποκλειστικά από την ύπαρξη μέσα σε αυτήν αντισημιτών δικαστών που υπερασπίζουν και αθωώνουν ναζιστές. Και είναι αυτό που ανησυχεί τους πολίτες.
αντιναζί
να σου πω την αλήθεια Μπε, όχι, δε με ενδιαφέρει γιατί κάποιος ακροδεξιός αποφασίζει να κάψει μια συναγωγή, στο βαθμό που θεωρώ την απόφαση του αποτέλεσμα ψυχικής αρρώστιας (γενικά έχω την εντύπωση ότι οι φασίστες δεν είναι πολύ καλά στο κεφάλι).
αν βέβαια προέκυπτε ότι τον εμπρηστή τον βάλανε κάποιοι άλλοι που έχουν θεσμική εξουσία ή αξιώματα, ή τέλος πάντων δίνουν στο θέμα πολιτικές προεκτάσεις, τότε σίγουρα θα με ενδιέφερε να μάθω κάτι παραπάνω.
στη συγκεκριμένη περίπτωση, η εθνικότητα και μόνο αυτών των τρελών ήταν αρκετή να κάνει κάποιους (πχ δες τη συζήτηση στο tvxs) να βιαστούν να μιλήσουν για πράκτορες, προβοκάτσια, έξωθεν “κατασκευη”
αντισημιτισμού στην Ελλάδα, και άλλα τέτοια κουραφέξαλα. λες και η Αμερική ή η Βρετανία δεν έχουν αντισημιτική ακροδεξιά, λες και είναι απίθανο κάποιοι ξένοι σαλεμένοι τύποι σε συνεργασία με ντόπιες ακροδεξιές συμμορίες να έκαναν κάτι τέτοιο μόνοι τους.
μπορεί οι Έλληνες (ειδικά οι αριστεροί) να είχαν στα 50s-60s-70s εμπειρία από τη δράση πρακτόρων, και να συνεχίζουν να πιστεύουν ότι η Ελλάδα είναι το hotspot των ιμπεριαλιστών Τζέιμς Μπόντ. εμένα προσωπικά μου φαίνεται παιδαριώδες.
ας κοιμουνται ολοι αυτοι ησυχοι, σιγονταροντας την λαιτ αντισημιτικη βερσιον συμφωνα με την οποια οι ολοι οι ισραηλινοι ειναι αιμοσταγεις δολοφονοι, και οι ελληνες εβραιοι πρακτορες της μοσαντ, αλλα οταν αυτο το πραγμα φουντωνει και εχει βιαια αποτελεσματα ας εχουν τα αρχιδια να παραμεινουν αντισημιτες. ας μη κρυβονται πισω απο τις εξαιρετικες ενεργειες μιας κοινοτητας (της ζακυνθου) αποσιωποντας τα ασυλλυπτα εγκληματα της θεσσαλονικης, και σιγουρα να μη φωναζουν οτι οι ελληνες δεν ειναι αντισημιτες και οτι αυτα ειναι στη φαντασια της wall street journal. Abravanel
Και τωρα  θεωρει  το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο «ισχνές» τις ενδείξεις ενοχής σε βάρος των πέντε που κατηγορούνταν για τη διπλή εμπρηστική επίθεση κατά της Εβραικής Συναγωγής Ετς Χαϊμ των Χανίων, τον περασμένο Ιανουάριο και ως εκ τούτου αποφάνθηκε ότι η υπόθεση δεν μπορεί να παραπεμφθεί στο ακροατήριο, διατάσσοντας την παύση της ποινικής δίωξης σε βάρος των κατηγορουμένων. ο 24χρονος Ηρακλειώτης, που ειχε κατηγορητθει, στην προανακριτική του απολογία εμφανίστηκε «λαλίστατος» ενώ κατά την αναπαράσταση που ακολούθησε ήταν άκρως αποκαλυπτικός. Ωστόσο στην απολογία του στην ανακρίτρια διαφοροποιήθηκε. Με βάση τα επίσημα έγγραφα που προσκόμισε, αντιμετωπίζει αναπηρία 67% λόγω ψυχιατρικών προβλημάτων, ενώ είχε νοσηλευτεί 5-6 φορές στο ψυχιατρείο.
εφημεριδα ΠΑΤΡΙΣ

αυτό που "…χρειάζεται είναι παιδεία για την εμπέδωση ότι ο εβραίος Ελληνας είναι Ελληνας.Το ζητούμενο δεν είναι αν οι δράστες τυγχάνουν Ελληνες ή αλλοδαποί,προβοκάτορες ή όχι.Το ζητούμενο είναι η αντίδραση της κοινωνίας,των πολιτών ασχέτως θρησκεύματος, του Κράτους, της Εκκλησίας της Ελλάδος. Το ευκταίο ήταν και είναι λ.χ. η άμεση και καθολική καταδίκη από σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο, κάτι πολύ σύνηθες σε περίπτωση τρομοκρατικής ενέργειας. Η πραγματικότητα όμως, και ως Ελληνας ντρέπομαι γι΄ αυτό,είναι το εντελώς αντίθετο: εκκωφαντική σιγή τις πρώτες μέρες,με το σταγονόμετρο οι δηλώσεις τις επόμενες μέρες "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου