Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Χιλιάδες Ισπανοί στους δρόμους για την επίσκεψη του Ratzinger

Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα.


Πολλές χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν σήμερα στο κέντρο της Μαδρίτης, μερικές εκατοντάδες μέτρα από την πλατεία όπου εκφωνούσε λόγο ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ', ενάντια στο κόστος της επίσκεψης του ποντίφικα και την αστυνομική βία, όπως μετέδωσε ένας δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.

Οι διαδηλωτές, που κατεβαίνουν στους δρόμους για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, πραγματοποίησαν πορεία, περικυκλωμένοι από μεγάλη αστυνομική δύναμη, φωνάζοντας "δεν είναι η νεολαία του Πάπα", και "όχι στη βία".

"Οχι άλλη βία", έγραφε ένα πανό.

Οι διαδηλωτές ξεκίνησαν από την Ατότσα και κατευθύνθηκαν προς την Πουέρτα ντελ Σολ, όλες οι είσοδοι της οποίας είχαν κλείσει από την αστυνομία. Τις δύο προηγούμενες ημέρες στην πλατεία αυτή είχαν ξεσπάσει βίαια επεισόδια μεταξύ της αστυνομίας και των διαδηλωτών.

Παρόλα αυτά οι διαδηλωτές συνέχισαν την πορεία τους προς την Πουέρτα ντε Σολ, ενώ τους ακολουθούσαν εννέα αστυνομικά οχήματα.

"Δεν θέλουμε να πληρώνουμε για να ταξιδεύει δωρεάν αυτός ο κύριος", δήλωσε η Έλσα, άνεργη 45 ετών. Οι προσκυνητές "έχουν έκπτωση στα εισιτήρια του μετρό, σε εστιατόρια. Εγώ δεν έχω έκπτωση και δεν έχω δουλειά", πρόσθεσε.

Ο Πάπας, ο κορυφαίος εκπρόσωπος μιας θρησκείας έγκλειστης στην ίδια της τη  χώρα (Βατικανό), εκπρόσωπος μιας σέκτας που έχει προκαλέσει ή /και ευλογήσει τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, και επιπλέον που εμμένει στην άρνηση της ελεύθερης σκέψης, της λογικής και του ορθού λόγου, που ζει προσκολλημένη σε έναν ηθικό και οικονομικό σκοταδισμό. Απλά θυμηθείτε την Ιερά Εξέταση, τους υπερασπιστές της Εξουσίας( βασιλιάδες, πολιτικοί, Κεφάλαιο), που μοιράζονται μεταξύ τους τα κέρδη που αρπάζουν αφότου χειραγωγούν τις συνειδήσεις για να τις καταστήσουν υποχείρια τους. Στο σημείο αυτό μπορούμε να μιλήσουμε για την εξόντωση χιλιάδων ιθαγενών (άγριους σύμφωνα μ’ αυτούς), μια γενοκτονία που διαπράττεται επικαλούμενη το όνομα του Θεού, μίας ανύπαρκτης ύπαρξης.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε την προσκόλληση τους στα φασιστικά κινήματα της Ισπανίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Ελλάσας και της Χιλής, μεταξύ πολλών άλλων, όπου ευλόγησαν χιλιάδες δολοφονίες  “με τη χάρη του Θεού”, παραμένοντας μέχρι και σήμερα συνένοχοι των εξουσιαστών. Αυτοί οι χαφιέδες του συστήματος, τηρούσαν σιγή ιχθύος στις εξομολογήσεις εκείνων που διέπρατταν κρατικά εγκλήματα , αλλά διηγούνταν τις μικροαμαρτίες των ενοριτών, εάν αυτό τους απέφερε κάποιο όφελος ή στιγμάτιζαν αυτούς που δεν ήταν φιλικά προσκείμενοι στο δόγμα τους έτσι ώστε αυτοί να υποστούν την καταστολή.
Δεν είναι όμως μόνο οι βαρβαρότητες έχουν διαπράξει  κατά της ανθρωπότητας, αλλά επιπλέον, εν μέσω της

Mαζέψτε τα παιδιά, έρχεται ο Πάπας
 «κρίσης» συνεχίζουν να επωφελούνται από τους φόρους μας, αυτούς τους φόρους που μας αρπάζουν για να δημιουργήσουν ένα πλασματικό «Κράτος πρόνοιας», το οποίο σήμερα ακρωτηριάζεται, ενόσω αυτοί, η Καθολική σέκτα, εξακολουθούν να βλέπουν τις εισφορές προς την Εκκλησία να αυξάνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου