Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Το 'πε ο Ιερεύc: Ο Κολοκοτρώνης φταίει για την Άλωση!

Και πάνω που λες ότι έχεις φάει επί της μάπης αρκετό Γιανναρά που θλίβεται, συνθλίβεται, αλείβεται και καταθλίβεται με το νεοελληνικό κρατίδιο, (διότι πώς να το κάνουμε άλλη φάση να είσαι Φαναριώτης αξιωματούχος σε πόστο - κομπόστα σε μία Νεο-Οθωμανική αυτοκρατορία) βλέπεις το παρακάτω ανοσιούργημα από συγκέντρωση Γιαχβεδόπληκτων:.

Σημείωση: Ο Οθωμανολάγνος ρασοφόρος είναι καθηγητής(!) στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο (αυτό με σήμα τον Μητσάρα που ζέχνει Άκουα Βέλβα, ή Όλντ Σπάις δε θυμάμαι τώρα. Ο Αρίστος πήγες μπαξίς στους Σλαβομακεδόνες της ΦΥΡΟΜ άδοντας εις κοινήν Αιγυπτιακήν του 4αι. π.Χ.. την Μαντουβάλα).

Δέστε και φρίξτε με τον μασόνο Κολοκοτρώνη που παρέδωσε την Πόλη στους Τούρκους το 1821. Είμαι σίγουρος ότι οι ΗΠΑ με κάτι μασονάρες τύπου Ουάσιγκτον, Τζέφερσον και Φρανκλίνου έβαλαν τον δάκτυλον τους για να χάσουν οι Οθωμανόδουλοι δεσποτάδες τα προνόμιά τους. Αχ, τι καλά περνούσαμε με τον πολυχρονεμένο Σουλτάνο... είχαμε ακέραιη την πίστη μας και τον Μπίστη μας.

Απολαύστε υπεύθυνα:


 Τα λόγια του σοφού γέροντος ανανέωσαν την πίστη μου στον αόρατο ροζ φτερωτό δράκο που ξερνά φωτιές και κατοικοεδρεύει στην πιλοτή.

Πλακώστε τον θρησκόληπτο στρατηγό που αμφισβητεί την εκ του Θεού εκπορευόμενη εξουσία του Σουλτάνου και αναφωνήστε μεθ' ημών:

Τι γκάβλα είναι να είσαι Τούρκος!

αντιγραφή απο τον Ελληνοσουηδό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου